verslag van VKM d1

Ook voor VKM Dames 1 is het seizoen weer begonnen. Nadat we 1 training hebben gehad op woensdag, speelden we op vrijdag een toernooi, georganiseerd door Zuidlaren. We hebben hier vaker aan meegedaan en is altijd leuk om aan mee te doen. Dit keer was het bloody hot, maar we hebben lekker gespeeld. Een beetje experimenteren wat posities betreft is altijd leuk.

Week later speelden we onze eerste competitiewedstrijd. 2 invallers (waarvoor dank!) en een zieke Lia waren ook mee. De eerste set hebben we gewonnen en daarna waren we de draad een beetje kwijt. Verloren met 3-1.

We vervolgen onze weg met een bekerwedstrijd tegen Krathos. We gingen voor een 3-0 verlies. Het is een 3-1 verlies geworden, dus we waren beter dan we dachten!

De volgende ronde wacht niet op ons.

Daarna weer een reguliere wedstrijd tegen De Gave. Het was een beetje een wisselvallige wedstrijd. We hadden servicedruk, maar de pass bleef bij tijden wat hangen. We wisten wel te scoren, maar de bediening op mid had te wensen over helaas.

De vierde set stonden we al snel met 5-0 achter en dat breidde zich uit naar minstens 11 punten achterstand. De tegenstander had onze gaten gevonden en daar maakten ze gretig gebruik van. We gaven ons niet zomaar gewonnen. Blijven serveren, passen, prutsen, aanvallen en dóór! De tegenstander bleek onder de indruk en maakte steeds meer fouten. Ook waren ze, gelukkig voor ons, vergeten op welke plekken ze konden scoren.

Resultaat: 4-0 winst voor ons!

Komende zaterdag spelen we om 18:00 uur in Zuidhorn tegen De Meeuwen. Eens zien wat deze wedstrijd ons brengt. Maar tot die tijd… blijven we trainen!