VKM heren 1 naar promotie klasse

Vandaag, zaterdag 13 april, speelden de twee promotie kandidaten Donitas en VKM opeenvolgend hun laatste wedstrijd van dit seizoen.
Om kans te maken moest Donitas minimaal 4 punten halen tegen Smash&Block. Het bleef bij 3 punten wat in houdt dat VKM h1 rechtstreeks promoveert!
Onze mannen moesten daarop nog hun wedstrijd spelen tegen de kampioen van dit jaar Olympia.
In aanloop werd er samen geluncht, gerekend en voorbesproken. Ook hadden we nog even een facetime moment met onze ontbrekende speler in Australië, Henry Mulder, Bedankt voor de aanmoediging en je inzet voor het team dit seizoen.
We zouden het de onbetwiste kampioen lastig maken! Wetende dat het tegen deze oudere heren, oud ere-divisionisten, bijzonder lastig zou worden hebben we ons goed verweerd in een aantal spannende sets.
Gezamenlijk naar de hal en inspelen.
Het zal de ontlading van de spanning en de vreugde zijn dat de focus er niet helemaal was.
Tegen een dergelijke tegenstander mag je niks missen. Een 0-4 was dan ook het resultaat door steeds nét niet dat laatste zetje te geven voor winst. We konden daardoor dus net geen focus vinden en gouden rand om de wedstrijd leggen maar hebben zeker laten zien promotie waardig te zijn. Het team heeft het echt verdiend, ook dankzij de grote inzet van trainer-coach Renate Kiewiet.
We nemen ook afscheid van onze paser-loper #2 Dennis Jager, hij gaat een nieuwe uitdaging aan bij conculega vereniging Flash waar hij aansluit om mee te draaien in de tweede divisie. Dennis, veel succes we blijven je volgen!
Op naar een nieuw seizoen met nieuwe uitdagingen en nog meer spelbeleving.
Alle supporters bedankt en we rekenen ook het komende seizoen weer op jullie aanmoediging.
Sportieve groet
VKM Muntendam Heren 1