VKM Muntendam h1 vs VIOS h2

Zaterdag 3 februari.
VKM Muntendam h1 vs Vios h2
Vanavond werd onder leiding van externe scheidsrechter Henk Forsten een kraker gespeeld in de Menterne Muntendam.
Henk, bedankt voor je correcte en resolute leiding!
Het is echt spannend in de kop van de 1e klasse b en het is merkbaar dat de kop aan het rekenen is in aanloop naar een wedstrijd.
Vkm h1 staat op het moment derde met een wedstrijd minder gespeeld dan de nr 2. Er zijn richting de ontknoping duidelijke afspraken gemaakt over de speelminuten. We zijn een sociaal spelend team maar hebben winst voor dit moment voorop gesteld. Geweldig hoe dit begrepen wordt binnen het team. Het doel is duidelijk en alles is mogelijk.
Vandaag, de nummer 2 van dit moment Vios/Kolham, een geroutineerde en taaie tegenstander, kwam naar Muntendam voor een directe confrontatie met Vkm h1, nu nr.3 en de eerste op ons pad om voorbij te gaan.
Winst is belangrijk, dat was de missie! Natuurlijk gaf dat wat spanning en in de eerste set was dat duidelijk te zien. Het anders zo vrije spel was te gretig, te graag willen en dat wist Vios te benutten om deze eerste set op te eisen… geen best begin maar een eye opener.
De daarop volgende sets waren spannend, we konden ons eigen spel spelen en ons blok was sterk en allert. Aanvallend bij vlagen onhoudbaar
We claimden letterlijk de wedstrijd en set 2, 3 en 4 werden binnen geroeid 🛶
We schrijven een prima 3-1 winst bij in een echt fraaie wedstrijd om te beleven en te spelen.
Alle spelers en de trainer coach Renate Kiewiet hebben goed werk geleverd in de aanloop en tijdens deze knaller
Aanstaande vrijdagavond spelen de mannen in Gieten tegen Oostermoer h1, nr 10 in de competitie maar dat zegt niet altijd alles! Ze hebben veel minder gespeeld en moeten niet worden onderschat.
Graag tot een volgende wedstrijd! Alle support is welkom.
Sportieve groet
Vkm heren 1