“wie ben ik”, van Theresa vd Laan

In het dagelijks leven ben ik leerkracht op een basisschool, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik volleybal al bijna 25 jaar bij de vereniging en geef al een jaar of 20 training aan afwisselend de mini’s, de jeugd en soms ook senioren. Ik speel al jaren in Dames 1 in de 3e en 2e klasse. We hebben een erg gezellig team, waarin zowel de gezelligheid als lekker volleybal belangrijk is.
Volleybal is mijn grote hobby, maar daarnaast houd ik van lezen en kamperen.

Als bestuurslid van VKM houd ik mij voornamelijk bezig met de jeugdafdeling. Al jaren probeer ik samen met trainers en bestuur alles zo goed mogelijk te regelen voor de jeugd.
Ik ben ook secretaris van de club en denk graag mee over de organisatie en nieuwe ideeën. We hebben een geweldige club, maar het is altijd goed om kritisch te kijken.