Winnende lijn, h1

Zaterdag 19-11-2022
VKM h1 – Oranje Nassau h3: 3-1 winst
VKM heren 1 trekt de winnende lijn door!
Na de goede wedstrijden en winst van de vorige wedstrijd is de geest terug. Na een korte inspeel sessie, die erg serieus genomen wordt en geleid door Henry Mulder begon de wedstrijd meteen vol gas. Wat een tempo werd er gespeeld! Het leek dan ook een wedstrijd te worden waarbij uithoudingsvermogen een belangrijke factor zou worden.
Vkm liet zien dit aan te kunnen. De sterke mix van gretige jonge spelers en doorgewinterde oudere garde blijkt goed te werken om weerstand te bieden tegen een geroutineerde tegenstander.
Wellicht door onderschatting, we hadden immers een matige start aan het begin van het seizoen, wisten we ze compleet te overrompelen en de eerste klap was meteen een daalder waard.
In de flow begon ook set 2 goed echter door een speler van de tegenstander die blijkbaar niet zo goed tegen zijn verlies kan werd door onsportief gedrag het spel verstoord. VKM is een meer dan sportieve vereniging en hekelt zulk gedrag en houdt zich daar verre van.
Deze set ging verloren helaas.
Set drie en vier waren powerplay en dat ligt ons goed. Harde serve, harde aanvallen en een nette verdediging loonden! Winst voor VKM h1 en de complimenten van het publiek en de trainer voor de getoonde inzet en mooi spel.
Ook zijn we blij met onze nieuwe aanwinst Dennis Lieben die extra ervaring en stabiliteit binnen het team brengt.
Zaterdag 26-11 gaan we naar Groningen, naar Lycurgus h6 waar het in het laatste treffen 3-2 verlies was. Dat kan beter!
Komt u kijken en ons aanmoedigen?
Sportieve groet
VKM heren 1