Zegereeks, h1

Competitie eerste klasse B, Zaterdag, 26 november
Lycurgus H6 – VKM H1 : 0 – 4
18-25 / 21-25 / 16-25 / 23-25
VKM H1 zet zegereeks voort!
Voor de tweede keer dit seizoen is het de heren van VKM gelukt om 5 competitiepunten op te halen. Deze keer in Groningen bij Lycurgus. Daar waar het vorige keer strandde in een 5 setter die met 3-2 werd verloren stond er deze keer een heel anders spelend VKM.
In set 1 kwam de tegenstander niet tot echt aanvallen toe door een goede servicedruk van Vkm en de eerst set werd dan ook redelijk eenvoudig opgehaald, een goede start zo bleek.
In set 2 was er meer weerstand en werd het aan het einde zelfs nog even spannend! Onnodig eigenlijk, we lieten ons meeslepen door traag spel en moesten zelf constant de snelheid in het spel terug brengen en zo werd ook deze set gewonnen.
Set 3 en 4 zijn geschiedenis en hierin was de tegenstander eigenlijk verslagen hoewel in de vierde set veel scherpte miste.
De jeugdspelers die mee waren bij Lycurgus werden nog ingezet wat voor die jonge jongens natuurlijk prachtig is, dat doen ze goed en ze kunnen dan kennismaken met een hogere klasse.
Met de tweede 4 setter dit eerste deel van het seizoen maakt VKM H1 een mooie sprong in de competitie en komt daarmee terecht op een gedeelde derde plaats naast Extudiantes H3 Groningen, een tegenstander die we in januari gaan treffen.
De volgende wedstrijd in het programma is op 10-12-2022 om 20.00u. Dan spelen we thuis in de Menterne tegen de nummer twee in de competitie, De Meeuwen H1 uit Grijpskerk.
Ook dit beloofd weer een mooie wedstijd te worden! Komt u ons aanmoedigen?
Sportieve groet
VKM heren 1